top of page
Q&A.jpg

Hoeveel tijd neemt een gemiddelde website in beslag?

Dat hangt uiteraard van de omvang van de website af en de daaraan gekoppelde functionaliteiten. De input en terugkoppeling van de opdrachtgever is hierin ook een belangrijke factor. Ik kan echter snel schakelen en werken, dus -afhankelijk van de hierboven aangegeven factoren- varieert dat van enkele dagen tot enkele weken. 

Hoe verloopt het ontwerpproces?

Soms maak ik vooraf al een vrijblijvende opzet en soms juist n.a.v. onze eerste kennismaking en de wensen die je hierin uitspreekt. Vanuit dat ontwerp schaven we dan samen verder totdat het gewenste eindresultaat wordt bereikt. Ik kijk hierbij niet naar ieder uurtje dat ik hiervoor maak, maar ga voor het 'perfecte' eindresultaat en een tevreden klant.

Waarin verschilt jouw werk van dat van andere ontwerpers?

Er zijn duizenden manieren en stijlen om een website in te richten, uiteraard altijd gekoppeld aan de technische mogelijkheden en (soms) beperkingen die het platform hiervoor biedt. Over smaak valt uiteraard te twisten, maar mijn focus ligt op duidelijkheid (zowel in ontwerp als in de menu-structuur), leesbaarheid (op diverse devices) en duidelijk taalgebruik in correct Nederlands. 

Wat zijn de kosten voor een website-ontwerp?

Dat hangt uiteraard van de omvang van de website af en de daaraan gekoppelde functionaliteiten. Het is echter al lang niet meer zo dat een website duizenden Euro's hoeft te kosten. Die tijden zijn al lang voorbij. Let op: dat wil overigens niet zeggen dat er geen partijen meer zijn die dat durven te vragen! Stuur mij een kort bericht met jouw wensen en je ontvangt in no-time van mij een helder en transparant antwoord over de -te verwachten- kosten.

Is de website geschikt voor desktop, laptop en mobiel?

Ja, de website is geschikt voor gebruik op alle devices. Niet onbelangrijk, want tegenwoordig wordt een gemiddelde website voor ca. 75% op mobiel bekeken en de resterende 25% op desk- en laptop. Een goed werkende mobiele website is dus van enorm belang. Het gebruik verschilt vaak wel, dus doorgaans wordt de mobiele versie iets anders ingericht dan de (uitgebreide) desktop-versie.

Kan ik zelf ook bij mijn website om iets aan te passen.

Ja, natuurlijk kan dat. Het is jouw website! In de praktijk worden de meeste zaken echter vaak aan mij gevraagd. Gewoon omdat dat sneller en makkelijker is. Even een prijs(lijst) aanpassen, een foto wijzigen, een afwezigheids- of vakantiemelding plaatsen... het is voor mij doorgaans een kleine moeite. Dit hoort ook bij mijn service en dat past weer goed bij de vraag hierboven.

Nieuwsgierig geworden en interesse? 

Een vrijblijvende kennismaking met een kop koffie kan nooit kwaad... toch?

Plan de afspraak nu!

Kun je ervoor zorgen dat ik bovenaan sta in Google?

Nee, behalve als we daarvoor natuurlijk een advertentiecampagne voor opstarten bij Google. Het is overigens het meest ontransparante en misbruikte onderwerp bij veel webdesigners. De term "SEO" (Search Engine Optimalization) wordt door veel webdesigners gebruikt om maandelijks -soms- flinke bedragen te blijven doorbelasten. Ik doe daar niet aan mee. Uiteraard zorg ik er wel voor dat jouw website vindbaar is op Google en doorloop ik de standaard SEO-stappen en -optimalisaties die horen bij het maken van een website. Hulp nodig bij het opzetten van je Google Mijnbedrijf-pagina? Geen probleem!

Kan ik zelf zien hoe mijn website wordt bezocht en bekeken?

Jazeker! Het platform waarmee ik werk levert een gratis mobiele App waarmee je van alles kunt doen. Je kunt -desgewenst- vanuit de app bijvoorbeeld rechtstreeks met klanten bellen, chatten of mailen, een blog-post uploaden, je boekingsagenda inkijken en aanpassen, je webstatistieken bekijken... en nog veel meer!

Ik heb nog geen domeinnaam. Is dat een probleem?

Nee hoor, geen probleem. Het hangt er natuurlijk ook helemaal van af in welke fase jouw bedrijf zich bevindt. In sommige gevallen is het alleen maar goed, dan kunnen we samen nadenken over de beste domeinnaam voor jouw bedrijf. We kijken naar de beschikbaarheid en naar de bijkomende kosten voor bijvoorbeeld een mail-pakket (indien nodig of gewenst).

Staat jouw vraag hier niet tussen?
Geen probleem! Stuur mij een bericht met uw vraag en ik neem snel contact met je op!

bottom of page